Ankeiler: De nederlaag tegen BAS zal bij velen ongetwijfeld hard zijn aangekomen, maar de technische staf Kroes/Huenestein heeft de ploeg weer op de rails gekregen.

- De nederlaag tegen BAS zal bij velen ongetwijfeld hard zijn aangekomen, maar de technische staf Kroes/Huenestein heeft de ploeg weer op de rails gekregen. Met een ietwat behoudener concept werd de wedstrijd tegen Elspeet aangegaan. Uiteindelijk wierp dat zijn vruchten af: middels twee koptreffers(!) van Jeffrey Schreurs waren er na afloop drie punten bij te schrijven.

Het verdient een compliment aan de voltallige selectie dat ondanks het ontbreken van Stefan Bakker, Martijn Lieferink en de uitgevallen Martijn Smals er een ploeg stond die ontzettend veel arbeid verrichtte.

Na 45 minuten kon het nog alle kanten op, Elspeet had meer balbezit, wat DSV tot op zekere hoogte ook prima vond, want echt gevaarlijk werden ze niet. Ook DSV kon geen potten breken en de 0 – 0 ruststand was wellicht logisch.

Maar waarschijnlijk hadden weinigen rekening gehouden met DSV’s duveltje uit een doosje: Jeffrey Schreurs. Veel meters makend en nooit opgevend stond hij in de 56e en in de 72e minuut op de goede plek om een voorzet doeltreffend af te ronden.

Elspeet probeerde nog wel de aansluitingstreffer te maken, maar liet enkele mogelijkheden daarop onbenut. Door wat gunstige andere uitslagen doet DSV goede zaken in de ranglijst en in de derde periode.

Volgende week de uitwedstrijd tegen HTC in Zwolle, aanvang 14.30 uur.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel