Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: Vocal Match is een enthousiast koor met zangers en zangeressen, zowel met als zonder beperking. Het koor repeteert elke week vol enthousiasme en plezier.

- Vocal Match is een enthousiast koor met zangers en zangeressen, zowel met als zonder beperking. Het koor repeteert elke week vol enthousiasme en plezier. Naast het zingen, werken de koorleden samen en helpen ze elkaar. Op een leuke en plezierige manier blijven ze hun muziek- en zangkwaliteit ontwikkelen en verbeteren.

Vocal Match zingt vooral (populaire) Nederlandse en Engelstalige liedjes. Alle liedjes worden meerstemmig gezongen en in gedeeltes ingestudeerd.

Het instuderen gebeurt met behulp van bladmuziek of teksten in grote of kleine letters. Bij het zingen van Engelstalige liedjes worden soms fonetische hulpmiddelen gebruikt, wat inhoudt dat de klanken worden opgeschreven zoals je ze uitspreekt. Ook zijn er diverse mogelijkheden om thuis te oefenen.

Het koor bestaat momenteel uit 29 leden van 16 jaar en ouder.

De optredens en repetities worden georganiseerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers helpt en begeleidt het koor daar waar nodig. Zo begeleiden zij de koorleden voor en na de repetitie en staan zij klaar om alle vragen te beantwoorden.

Lijkt het je leuk om een repetitieavond bij te wonen en eventueel lid te worden, dan ben je van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op: https://www.vocalmatch.nl/

c

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel