Ankeiler: Ben jij tussen de 17 en 21 jaar en heb jij vragen over het Christelijke geloof?

- Ben jij tussen de 17 en 21 jaar en heb jij vragen over het Christelijke geloof? Of vraag jij je weleens af waarom er zoveel lijden in de wereld is of ben je wel Christelijk opgevoed maar vind je bidden en bijbel lezen moeilijk en weet je niet zo goed hoe je dat moet doen of vraag je je gewoon weleens af "is er meer" en weet je helemaal nog niks van het Christelijk geloof dan is de Alpha cursus echt iets voor jou.

Op de Alpha cursus ga je op een laagdrempelige en begrijpelijke manier op zoek naar jouw antwoorden. De cursus is speciaal voor jou en jouw vrienden en is naast leerzaam ook gezellig! De deelnemers gaan samen eten en er is ruimte voor ontspanning en vriendschappelijk samenzijn en ontmoeting. Dus zeker geen saai clubje.Met een team van enthousiaste medewerkers uit de verschillende kerken op 't Harde ga je op 1 september van start

Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom ontdekken wat het Christelijke geloof jou te bieden heeft in deze tijd! Geef je op via thardealpha@gmail.com.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel