Afdrukken
Ankeiler: ond het thema: “De Bouwplaats”, organiseert een enthousiaste werkgroep de Vakantie Bijbelweek voor kinderen en tieners afzonderlijk.

- ond het thema: “De Bouwplaats”, organiseert een enthousiaste werkgroep de Vakantie Bijbelweek voor kinderen en tieners afzonderlijk. Diverse locale sponsoren dragen bij aan deze feestelijke week die plaats vindt in ‘de Oase’ aan de oude Kerkweg 88 van maandag 15 t/m donderdag 18 augustus.

Kinderen van 4 t/m 10 jaar zijn welkom op dinsdag, woensdag en donderdag van 10 tot 12 uur om te zingen, knutselen en te genieten van Bijbelvertelling en poppenkast. Woensdag blijven ze voor een lekkere lunch en gaan door met een spelmiddag tot 15.00 uur. Inschrijven kan vanaf 09.30 uur.

Voor tieners van 10 tot 15 jaar zijn er 3 interactieve avonden: maandag van 18.00 – 20.30 uur. Dinsdag levend stratego in het bos: 17.00 aanwezig bij de Oase, waar ze gezamenlijk vertrekken.

Donderdagavond 18 augustus wordt deze feestweek af geslotenmet een gezamenlijke slotavond voor zowel kinderen als tieners, van 19.00 tot 20.00 uur. Alle ouders en belangstellenden zijn van harte welkom om te zien waar ze die week mee bezig zijn geweest.

Elke dag wordt er geld ingezameld voor schoolkinderen in Oekraïne. Aart Elbertsen van Operation Rescue komt hier zelf wat over vertellen en laten zien. Voor meer info, bel: 0525-661957.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel