Ankeiler: De Hervormde Gemeente Elburg houdt een herfstchrysantenverkoopactie ter ondersteuning van de medische post van de zendelingen Willem en Mee Hyae Westerink in Kenia.

- De Hervormde Gemeente Elburg houdt een herfstchrysantenverkoopactie ter ondersteuning van de medische post van de zendelingen Willem en Mee Hyae Westerink in Kenia. Dit jaar heeft Willem de medische post in gebruik kunnen nemen. Twee medewerkers geven er nu medische hulp, preventieve gezondheidszorg en voorlichting.

Om dit werk mogelijk te maken, wil de Thuisfrontcommissie van Willem en Mee Hyae ook dit jaar voor de kliniek een herfstchrysantenactie houden.

Bestellen kan tot uiterlijk 29 augustus. De bloemen worden thuisbezorgd op vrijdag 2 of zaterdag 3 september. U kunt de bloemen ook cadeau geven, de bloemen worden dan bezorgd op een door u opgegeven adres. De kosten zijn 5,50 euro per plant. Het zijn grote planten, de potdiameter is 19 cm.

Een inschrijfformulier en verdere informatie vindt u op https://www.hervormdelburg.nl

Op deze site https://www.deakkerisdewereld.nl leest u meer over het werk van de zendelingen Willem en Mee Hyae Westerink in Kenia.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel