Ankeiler: In verband met de verwachte zeer hoge temperaturen voor a.s.

- In verband met de verwachte zeer hoge temperaturen voor a.s. zaterdag (13 augustus) heeft de organisatie helaas moeten besluiten het oogstfeest niet door te laten gaan. Zowel de keuringen van koeien, paarden en schapen zijn door de verenigingen afgezegd.

Ook vanuit de hoek van standhouders en beoefenaars van oude ambachten komen afzeggingen binnen. Het Boerderijmuseum werkt met vrijwilligers die vaak al op hogere leeftijd zijn en het welzijn van de mensen, zowel bezoekers als vrijwilligers en van de dieren staat voorop.

Het Nationaal hitteplan is van kracht en het Boerderijmuseum kan niet aan alle eisen voldoen. Tot grote teleurstelling kon de organisatie niet anders dan besluiten om het evenement af te gelasten.

Juist na twee jaar corona was de animo en bereidheid bij het museum groot om weer een oogstfeest te organiseren. Voor het museum ook een financiële tegenvaller.

Draagt u het museum een warm hart toe en wilt u ons steunen dan is er de mogelijkheid om pannenkoeken of kruudmoes te bestellen!

Voor bezoekers die toch naar het museum komen, is bezichtigen van het museum (tegen de gebruikelijke entreeprijs) natuurlijk mogelijk en is er gratis koffie/thee of limonade met een plakje cake. Wel bestaat de mogelijkheid om voor zaterdag kruudmoes en pannenkoeken te bestellen, maar het kan ook tijdens een bezoek genuttigd worden. De kruudmoes kost € 7,00 per liter en de pannenkoek naturel € 2,25 en met overheerlijk spek € 2,75.

Bestellen is mogelijk via info@boerderijmuseum.nl of 0525-631457.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel