Bevat Video: Video
Ankeiler: Met een prachtige boeket gemaakt door Daniels bloemenhandel uit Hattemerbroek, gaan we haar verrassen en bedanken.

- Door Wilhelmien Krop Met een prachtige boeket gemaakt door Daniels bloemenhandel uit Hattemerbroek, gaan we haar verrassen en bedanken. Ik heb mijn dochter Veerle meegenomen. Veerle kwam met het verzoek om Evalyn de bloem van Hattemerbroek te geven voor al haar werk.

Foto's Alida Bosma

Evelyn zet zich in voor zowel mens als dier, vandaag donderdag 8 september 2022 willen we haar bedanken voor haar inzet als vrijwilliger voor de dierenambulance

Tekst gaat verder onder de video

Evelyn rijdt uit voor zieke, gewonde en zwervende dieren In Hattemerbroek en omgeving, ze verleent eerste hulp en vervoert ze naar gespecialiseerde dierenopvang of dierenarts. Dit alles doet ze vrijwillig.

Jaarlijks redden de dierenambulances duizenden dieren. Dat zijn huisdieren zoals honden en katten, maar ook dieren in het wild zoals egels, vogels en hazen. Wilde dieren sterken aan in de wildopvang en worden daarna teruggeplaatst in de natuur. Het werk op de dierenambulances wordt gedaan door vrijwilligers waar Evalyn er een van is: stuk voor stuk mensen met een groot hart voor dieren. Zij maken hét verschil (dierenbescherming).

Zo heeft ze regelmatig een vogel, eekhoorn of moeder kat met haar kitten(s) in huis. Met liefde worden deze zo goed als mogelijk verzorgd. Ook dit is een belangrijk onderwerp om je dorp leefbaar te houden want dieren horen daar ook bij.

Daarom willen we dit keer Evalyn de Bloem van Hattemerbroek aanbieden

Wil jij ook als vrijwilliger aan de slag voor de dierenambulance in eigen regio ga dan naar de onderstaande site.

https://www.dierenambulance.eu/wordt-jij-onze-nieuwe-vrijwilliger/

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel