Ankeiler: ZWOLLE - Festivalplatform Zwolle Unlimited herneemt haar audiovisuele tours door de historische binnenstad van Zwolle.

- ZWOLLE - Festivalplatform Zwolle Unlimited herneemt haar audiovisuele tours door de historische binnenstad van Zwolle. Ga mee op de muzikale en theatrale griezeltocht De witte wieven of loop met je kinderen de puzzel-griezeltocht Het meisje zonder handen. Deze twee audiovisuele tours zijn te lopen in de herfstvakantie regio noord (15 tot en met 23 oktober) en de kerstvakantie (24 december tot en met 8 januari), via je mobiele telefoon.

Tickets via www.zwolleunlimited.nl/audiotours

De witte wieven

Ga jij mee op een muzikale en theatrale griezeltocht door historisch-Zwolle? In De witte wieven smelten audio en video samen tot een eigentijds hoorspel van de oeroude Germaanse sage over de nevelvrouwen die opduiken uit de mist en kwade zaken doen. Theatermaker Lieke van der Vegt stelde een tour samen langs meerdere volksverhalen en sprookjes waarin de vrouw de hoofdrol vertolkt. Voor De witte wieven werden tientallen acteurs en figuranten uit Zwolle en omstreken gecoacht en gefilmd. Door het 3D-effect dat in de audio-opnames is aangebracht, is het noodzakelijk om deze tocht met je oortjes in - of je koptelefoon op - te lopen. Voor jongeren vanaf 10 jaar en voor volwassenen.

Het meisje zonder handen

Een afgunstige heks wil een onschuldig meisje gebruiken om voor eeuwig jong te blijven.

Volg deze puzzel-griezeltocht in audio en video en ontdek hoe het meisje zonder handen de prinses met de zilveren handen wordt. Een verhaal over jaloezie, zuiverheid en verraad. Voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders. Let goed op tijdens de tocht. Je krijgt allerlei vragen over wat je meemaakt tijdens Het meisje zonder handen. De antwoorden op de puzzelvragen kun je invullen in een googleformulier dat je kunt vinden op de website. De winnaar wordt bekendgemaakt op 9 januari 2023.

www.zwolleunlimited.nl/audiotours

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel