Lead image 1:
Lead image TXT 1: Kom naar de heropening van het vernieuwde Noordman Wonen en maak kans op een interieurcheque van € 1.000,-
Ankeiler: (Advertorial) Eindelijk is het zover: Team Noordman Wonen kan vol trots het vernieuwde Noordman Wonen aan je tonen!

- (Advertorial) Eindelijk is het zover: Team Noordman Wonen kan vol trots het vernieuwde Noordman Wonen aan je tonen! Om je nog meer wooninspiratie te bieden, is de showroom omgetoverd tot een plek waar je alles vindt voor jouw woongeluk. Van de mooiste raambekleding en vloeren tot keukeninspiratie en kleuradvies

Noordman Wonen nodigt je graag uit voor de officiële heropening op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober. Op deze dagen wordt met elkaar de opening van de vernieuwde showroom gevierd. En dat niet alleen… de stylisten van Nordman geven je persoonlijk interieuradvies, je kunt gratis een moodboard laten maken én je maakt kans op een interieurcheque ter waarde van € 1.000!

Een inspirerende dag dus! Tip: neem foto’s of een plattegrond van je woning mee en laat je verrassen.

Inspirerende omgeving!

Bij Noordman Wonen vind je de mooiste merken, zoals Luxaflex, Arte en Interfloor. Verder is Van Galen Keuken & Bad aanwezig. Samen hebben ze op de bovenverdieping een keuken ingericht om een inspirerende omgeving te maken. Een fijne plek waar tijdens de open dag bovendien de lekkerste hapjes en drankjes voor je gemaakt worden.

Vier je de heropening met Team Noordman Wonen mee en wil je persoonlijk interieuradvies?

Meld je aan via noordmantapijt.nl/ heropening

Noordman Wonen, De Netelhorst 14 in Hattem.

Kom naar de heropening van het vernieuwde Noordman Wonen en maak kans op een interieurcheque van € 1.000,-
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel