Ankeiler: Vrijdag 9 december wordt de binnenstad omgetoverd tot een sfeervol en feestelijk winterdorp met allerlei activiteiten.

- Vrijdag 9 december wordt de binnenstad omgetoverd tot een sfeervol en feestelijk winterdorp met allerlei activiteiten. Struin tijdens Winterfestijn Hattem gezellig door de stad, smul van lekkernijen, kom sfeervol shoppen en genieten van straattheater en live muziek. Waar buurtbewoners elkaar treffen en waar bezoekers genieten van het historisch Hanzestad decor in een sprookjesverlichte binnenstad.

De ideale gelegenheid om kerst inkopen te doen en in de kerstsfeer te komen is de gezellige kerstmarkt te vinden o.a. rondom het Kerkplein. Of je nu op zoek bent naar een leuk kerstcadeau, een gave kerstdecoratie of gewoon zin hebt in een vers gebakken lekkernij, je vindt het er allemaal.

Verschillende kramen, duizenden lampjes en gezellige live muziek en zangkoren in combinatie met knetterende vuur korven zorgen voor een gezellige sfeer. Op de markt kun je o.a. terecht voor handgemaakte specialiteiten en accessoires, alsmede originele cadeaus om onder de kerstboom te leggen, maar ook van alles om je woning in Kerstsferen te brengen.

Handgemaakte specialiteiten

De kerstmarkt biedt tevens een flinke hoeveelheid zelfgemaakte producten. Veelal door particulieren ingericht met de leukste kerstspulletjes die je je maar kunt bedenken. Handgemaakte kerststukjes, sieraden, kransen, hout bewerkte producten, vogeltaarten, sjaals, mutsen en kaarsen. Ook is er een grote verscheidenheid aan kerstkaarten, handgemaakte kerstdecoraties en diverse lekkernijen.

Lekkernijen

Kom heerlijk smullen van alle lekkere producten die vers voor u worden gemaakt. Met hartige en zoete hapjes, heerlijk belegde broodjes en natuurlijk glühwein, koffie en warme chocolademelk.

Ook kun je genieten van oliebollen, stroopwafels, broodje hamburger en kinderen kunnen hun eigen broodje bakken op een stok, hoe gezellig gaat dat zijn.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel