Ankeiler: Dompel je onder in winterse gezelligheid in de binnenstad van Hattem. Geniet van straattheater, zangkoren en muziek of doe mee aan (kinder)activiteiten.

- Dompel je onder in winterse gezelligheid in de binnenstad van Hattem. Geniet van straattheater, zangkoren en muziek of doe mee aan (kinder)activiteiten. Ontdek handgemaakte specialiteiten en smul van lekkernijen op de markt en kom sfeervol shoppen op vrijdag 9 december tussen 14.00 – 21.00 uur in de binnenstad van Hattem.

Muzikaal naar de feestdagen toeleven

In het prachtige decor van de historische binnenstad kom je helemaal in de stemming voor de feestdagen. Optredens van zanggroepen en koren brengen je helemaal in de mood van nostalgische tijden en verschillende muziekensembles vrolijken je op met hun kerstrepertoire en sfeervolle nummers. Een stralende chique verschijning op stelten neemt je met haar Verhalen Lantaarn mee naar tijden van weleer en een statig stappende met zijn praatjes aanpappend heer verrast het publiek met zijn bruisende en grappige performance.

Dijkpoort concerten

Tijdens het Winterfestijn 2022 in Hattem op vrijdag 9 december speelt in de Dijkpoort ’s middags vanaf 14:00 uur het Dijkpoort barokcollectief. Dat bestaat uit de blokfluitisten Elsbeth Biersteker en Marily Evers, celliste Gabrielle Owen en klavecinist Herman Kaldeway. Het programma bestaat uit het Kerstconcert van Arcangelo Corelli en mooie sonates van Giuseppe Sammartini, Benedetto Marcello, Georg Philipp Telemann en Francesco Mancini.‘s Avonds vanaf 19:00 uur speelt het semiprofessionele blokfluitensemble FEW onder leiding van Annelies Schraa vier- tot zesstemmige kamermuziek uit verschillende periodes.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel