Ankeiler: Moest vorig jaar de top2000 dienst met als thema ‘Comeback’ wegens de lockdowns noodgedwongen uitgesteld worden, dit jaar hoopt men op een fijn samenzijn.

- Moest vorig jaar de top2000 dienst met als thema ‘Comeback’ wegens de lockdowns noodgedwongen uitgesteld worden, dit jaar hoopt men op een fijn samenzijn. En laat dat nu het thema worden dit jaar: 'Samen'.

‘Want’, zo laat de organisatie weten. ‘Samen sta je sterk, samen leef je, samen delen we en samen gaan we verder. Op weg, door wind en regen, naar huis. Je gaat niet alleen, maar samen, elkaar steunend en het goede toewensend. Laten we onophoudelijk blijven geloven, in elkaar en in God’.

De kenner ziet in bovenstaande zinnen al diverse hints naar nummers welke in de dienst een plaats krijgen. Maar de dienst is nog niet af. Je kunt zelf ook een bijdrage leveren.

Stem op jouw favoriete nummers rondom het thema “Samen”. Dit kan op: www.top2000elburg.nl.

Dit keer wordt de dienst in het gebouw van de Ichthuskerk gehouden. Op woensdagavond 28 december 2022 om 19:30 uur. Aan de dienst werken ds. Marloes van Doorne en ds. Marco Schut mee en ook een grote band aan musici die voor live muziek zorgen. Na afloop is er een hapje en drankje om gezellig na te kletsen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel