Ankeiler: ESC heeft in samenwerking met PEC Zwolle een regionale Themabijeenkomst georganiseerd in het kader van Talentherkenning & Talentontwikkeling.

- ESC heeft in samenwerking met PEC Zwolle een regionale Themabijeenkomst georganiseerd in het kader van Talentherkenning & Talentontwikkeling. Daarbij vervulde ESC de rol van gastheer en zorgde PEC Zwolle voor het inhoudelijke programma. Deze avond werd in het bijzonder georganiseerd voor trainers/coaches/leiders/kaderleden van ESC én onze buurtverenigingen, te weten: sv ’t Harde, DSV, VSCO en Owios.

Het werd een boeiende avond waarop PEC Zwolle in de persoon van Martijn Hollewand (Hoofd Jeugdscouting) een kijkje in de keuken gaf hoe zij haar jeugdopleiding vormgeeft en op welke wijze PEC Zwolle naar talentherkenning en – ontwikkeling kijkt. Daarnaast gaf Henry van der Vegt (assistent-trainer 1e elftal en hoofdtrainer O18) inzicht hoe zij hun talenten proberen de laatste stap naar het profvoetbal te laten maken. Daar waar mogelijk werd de vertaalslag gemaakt naar de praktijk van amateurverenigingen. 'Gezien de reacties van de deelnemers kunnen we met tevredenheid terugkijken op deze bijeenkomst en is de basis gelegd om in de toekomst hier een vervolg aan te geven,' aldus ESC.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel