Afdrukken
Ankeiler: Woensdagmiddag 15 februari organiseert Greijdanus Zwolle een Doe-middag voor Groep 8 leerlingen en een rondleiding voor ouders/verzorgers.

- Woensdagmiddag 15 februari organiseert Greijdanus Zwolle een Doe-middag voor Groep 8 leerlingen en een rondleiding voor ouders/verzorgers. Leerlingen kunnen kennis maken met diverse vakken die gegeven worden op de middelbare school en ouders kunnen in dezelfde tijd deelnemen aan een informatieve rondleiding.

De Doe-middag is van 14.00 – 16.00 uur en in die tijd gaan de leerlingen twee workshops volgen die ze zelf uitkiezen. Wij bieden acht workshops aan, te noemen: Techniek, Techniek Breed, Kunst (Handvaardigheid & Tekenen), Zorg/Diensten & producten, Natuurkunde, Drama, Sport en Muziek.

Wat de verschillende workshops inhouden lees je hier: https://greijdanus.nl/event/doe-middag-groep-8ers-rondleiding-voor-ouders-15-feb/.

Naast workshops voor leerlingen worden ook de ouders uitgenodigd voor een inhoudelijke rondleiding in onze school. Deze zal in teken staan van praktische uitleg en inhoudelijke toelichting op ons onderwijs. Hierbij is volop ruimte voor het stellen van vragen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel