Afdrukken
Ankeiler: De sterpianiste Marietta Petkova geeft een masterclass aan pianisten die jij vanuit het publiek van dichtbij kunt meebeleven!

- De sterpianiste Marietta Petkova geeft een masterclass aan pianisten die jij vanuit het publiek van dichtbij kunt meebeleven!

In deze persoonlijke setting zie je hoe de bevlogen Bulgaars-Nederlandse pianiste haar pupillen onderwijst en nieuwe technieken en inzichten bijbrengt. De masterclass is op zaterdag 11 februari in de foyer van De Stadsgehoorzaal van 14.00 tot 17.00 uur.

Je hoeft overigens niet van begin tot eind te blijven. Mocht je later komen of eerder vertrekken, doe dat dan wel zo zachtjes mogelijk. Een publieksticket kost €5 p.p. en is verkrijgbaar via deze link

De Bulgaars/Nederlandse sterpianiste raakt gevoelige snaren en trekt volle zalen tijdens haar concerten. Haar nieuwe programma is een ode aan de verbeelding en het gevoel. Een unieke ervaring voor jong en oud, kenners en niet-kenners. Dit kun je zelf ervaren! Op vrijdagavond 27 januari is het concert van Marietta Petkova in de Stadsgehoorzaal in Kampen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel