Bevat Video: Video
Ankeiler: Al eerder wees CVO op de falende bestuurlijke samenwerking tussen de provincie en de gemeente om de Zuiderzeestraatweg veiliger te maken.

Al eerder wees CVO op de falende bestuurlijke samenwerking tussen de provincie en de gemeente om de Zuiderzeestraatweg veiliger te maken. Kwalijk, maar goed: de gemeente moest van de provincie een brief gaan sturen, om ‘vragen en knelpunten uit te leggen en concreter te maken.’

Deze brief was vanaf juli al in de maak, en in november al in concept. Waarom heeft het tot begin februari geduurd voordat deze brief pas is verstuurd?

De verbazing wordt nóg groter als CVO de brief leest: slechts 2 eenvoudige A4’tjes. Een half jaar dus, voor het versturen van een simpele brief van twee kantjes.

Juist op dit belangrijke dossier, waar snel de vaart in moet komen, mag dit nooit zo lang duren! Oldebroek verdient een bestuur dat wél snel op belangrijke dossiers reageert!

CVO riep wethouder Engberts in de raadsvergadering op tot verantwoording, en lichtte de inhoud van dit briefje kritisch door!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel