Afdrukken
Ankeiler: Op dinsdag 21 februari gaat ChristenUnie Elburg samen met ChristenUnie Gelderland in gesprek met inwoners van de gemeente Elburg.

- Op dinsdag 21 februari gaat ChristenUnie Elburg samen met ChristenUnie Gelderland in gesprek met inwoners van de gemeente Elburg. De gespreksavond, waarbij de onderwerpen jongeren en woningbouw centraal staan, wordt gehouden in het Buurtgebouw van Oostendorp. De avond start om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur.

De ChristenUnie wil deze avond in gesprek over de gemeente en provincie waar wij wonen. Het gaat deze avond over jeugd en jongeren, hun omgeving en hoe het met hen gaat in de gemeente Elburg. Ook het woningtekort onder jongeren en ouderen en de bouw van starterswoningen komen deze avond nadrukkelijk aan bod.

In gesprek met ChristenUnie Gelderland

Tijdens de gespreksavond zijn vanuit ChristenUnie Gelderland twee kandidaten aanwezig die op de lijst staan voor de provinciale verkiezingen van woensdag 15 maart. Het gaat om Ilonka Donker-Jak uit Harderwijk (plek 4) en Maarten van de Velde uit Nijmegen (plek 5). Zij gaan met de aanwezigen in gesprek over deze belangrijke onderwerpen en vertellen welke plannen zij hiervoor hebben.

Praat mee en meld je aan

Wil je meepraten over deze ook voor Elburg belangrijke onderwerpen? Wil je meepraten over de plannen die ChristenUnie Gelderland heeft voor jongeren en op het gebied van woningbouw? Meld je dan aan via info@elburg.christenunie.nl.

De gespreksavond vind plaats in het Buurtgebouw van Oostendorp aan de Zuiderzeestraatweg 32 in Elburg. Wil je eerst meer weten over de avond? Of wil je vooraf al contact over deze onderwerpen? Stuur dan een e-mail of neem contact op met Maroeska Veldkamp (fractievoorzitter ChristenUnie Elburg) via 06-13206895.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel