Ankeiler: Zaterdag speelt VSCO’61 haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen en reist af naar Hierden.

- Zaterdag speelt VSCO’61 haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen en reist af naar Hierden. De wedstrijd op sportpark Mheenzicht begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter P.B. Blaak.

Voor VSCO’61 breekt een spannende slotfase van de competitie aan. Met nog twee wedstrijden te gaan vechten De Kanaries voor klassenbehoud. Zaterdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen Hierden, terwijl volgende week de thuiswedstrijd volgt tegen directe concurrent Hatto Heim. Daarna is er nog een speelronde, maar dan is VSCO’61 uitgespeeld. VSCO’61, Hatto Heim en OWIOS hebben alle drie 20 punten, waarbij aangetekend moet worden dat VSCO’61 het minste doelsaldo heeft. In de laatste wedstrijd liet VSCO’61 de hoop levend op klassenbehoud door met 2-1 te winnen van FC Horst.

Hierden is verwikkeld in de strijd om het kampioenschap en is in ieder geval zeker van nacompetitie voor promotie. Batavia’90 is dé kampioenskandidaat mede door het gelijke spel van Hierden tegen WVF in de laatste competitieronde, waardoor de voorsprong van de koploper is opgelopen tot vier punten.

Uiteraard is Hierden zaterdag zwaar favoriet voor de overwinning. In Oosterwolde wist Hierden al met 0-4 te winnen. Maar aan het eind van het seizoen kunnen nog verrassende uitslagen ontstaan. Een gezegde luidt niet voor niets: Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Hopelijk lukt het VSCO’61 zaterdag om die rare sprong te maken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel