Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: Rick Spijkerboer nam in 2013 met veel succes FlexiblePlus over, een uitzendbureau, detacheerder en opleider in Raalte, Overijssel.

- Rick Spijkerboer nam in 2013 met veel succes FlexiblePlus over, een uitzendbureau, detacheerder en opleider in Raalte, Overijssel. Rick Spijkerboer komt uit Oosterwolde en de Veluwe bleef trekken, vandaar dat hij een vestiging heeft geopend in Hattem aan de Energiestraat.

Rick komt uit een echte ondernemersfamilie en het ondernemerschap zit hem dan ook in het bloed. Zijn vader had de bekende bakkerij in Oosterwolde.

Hij vertelt: ‘Wij zijn een detacheringsbureau en wij richten ons op het bemiddelen van personeel in diverse sectoren. Vaak in combinatie met een stukje opleiding, dus een BBL traject eraan gekoppeld, maar ook wel het andere uitzendwerk of gewoon waar een vacature voor openstaat. Dat kan in een magazijn zijn, dat kan een planner zijn, productiemedewerker tot timmerman. En wij hebben het afgelopen jaar ook een opleidingstraject opgezet om ook BHV en VCA trainingen te geven’.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel