Afdrukken
Ankeiler: Christelijk Mannenkoor ’t Harde e.o. viert feest! In 2023 bestaat het mannenkoor namelijk 60 jaar.

- Christelijk Mannenkoor ’t Harde e.o. viert feest! In 2023 bestaat het mannenkoor namelijk 60 jaar. Alle reden om flink uit te pakken tijdens een jubileumconcert op 10 juni in de Grote Kerk in Elburg.

Over het koor

CMK ’t Harde e.o. telt momenteel ruim 100 leden. De leden van het Mannenkoor komen uit de gehele regio: Van Nunspeet tot Oosterwolde, van Lelystad tot Heerde. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Henk van der Maten. Het koor verleent zeer regelmatig medewerking aan concerten en zangavonden. Hoogtepunten zijn ieder jaar het voorjaarsconcert en het kerstconcert in Oldebroek. Het Mannenkoor geniet zowel plaatselijk, regionaal als ook landelijk vooral bekendheid door het zingen van psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen.

Jubileumconcert

Het koor viert haar 60-jarig jubileum officieel op zaterdag 10 juni aanstaande tijdens een jubileumconcert in de Grote Kerk van Elburg. De aanvang van dit concert is 19.30 uur. Johan van der Graaf zal het orgel bespelen. Het orgel van de Grote Kerk is nét voor het concert weer uit de steigers, een extra reden om te komen luisteren en kijken. Marco van der Graaf speelt op de vleugel. Ook werken trompettisten Arjan en Edith Post mee aan het concert. Het belooft een prachtige avond te worden. Tijdens het concert worden ook de nieuwe pakken van de koorleden gepresenteerd. De toegang is gratis, er is wel een collecte voor de onkosten. Iedereen van harte welkom!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel