Afdrukken
Ankeiler: DSV’61 staat op het punt om de eerste wedstrijd van de nacompetitie te spelen. De aftrap vindt plaats op zaterdag 3 juni om 18:30 uur op sportpark De Haere.

- DSV’61 staat op het punt om de eerste wedstrijd van de nacompetitie te spelen. De aftrap vindt plaats op zaterdag 3 juni om 18:30 uur op sportpark De Haere. De jongens staan voor een stevige uitdaging om te handhaven in de derde klasse. Deze wedstrijd markeert slechts het begin van het avontuur, want als ze winnen, wachten er nog twee ronden.

Er is keihard getraind en DSV is klaar om alles te geven in deze wedstrijd. Het bestuur van DSV’61 doet dan ook de volgende oproep: ‘Laten we ze volop steunen en aanmoedigen in deze spannende strijd. Dit lukt niet zonder jullie allemaal. Onze leden, sponsoren, vrijwilligers en supporters, jullie steun en aanmoedigingen zijn belangrijk voor het team. Ze hebben jullie nodig, niet alleen tijdens de wedstrijd zelf, maar ook in de aanloop ernaartoe. Laten we samen achter ons team staan en onze club vol trots vertegenwoordigen.’

Tegenstander is sv Reaal Dronten. De club is dit seizoen vierde geworden in de 4e klasse E, op slechts 4 punten afstand van kampioen ’s Heerenbroek en wil maar wat graag promoveren van de vierde klasse naar de derde klasse. DSV vecht voor handhaving in de derde klasse. Weliswaar verschillende doelen, maar één ding hebben beide clubs gemeen: een ongekende vechtlust. Het belooft daarom een intense en gepassioneerde wedstrijd te worden tussen twee gedreven teams.

Hier is een kleine tip: haal je fiets van stal en kom op twee wielen naar het sportpark. Waarom? Omdat er op dezelfde dag ook bekerfinales plaatsvinden, en dat betekent gezellige drukte op en rondom het terrein.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel