Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: Ze noemen zichzelf een tikkeltje rebels, Erica Smit en Jantina Boeve, de eigenaressen van Nova Wonen en Lifestyle, de gloednieuwe winkel in het Hart van Oosterwolde.

- Ze noemen zichzelf een tikkeltje rebels, Erica Smit en Jantina Boeve, de eigenaressen van Nova Wonen en Lifestyle, de gloednieuwe winkel in het Hart van Oosterwolde. Je vindt er naast basic producten namelijk ook opvallende items die je gaan verrassen. Maar ook rebels omdat ze lef tonen om hun droom te realiseren.

Vanaf 1 juni 2023 combineren ze hun gezamenlijke passie voor interieur, kleuren en mooie materialen. Dat doen ze vanuit hun winkel onder de naam NOVA Wonen en Lifestyle. Nova is het Latijns voor ‘nieuw’ en daarmee staan ze aan het begin van een nieuw hoofdstuk in hun leven..

‘Maar ook ‘nieuw’ omdat we je graag nieuwe producten, merken en verhalen laten ontdekken. Wellicht wat rebels in onze keuzes, maar onderscheidend in de regio en daarmee hopen we ook jou te verrassen,’ laten ze weten.

Bij Nova Wonen en Lifestyle vind je mooie basic producten gecombineerd met opvallende items. Het assortiment bestaat uit meubels, interieuraccessoires, verf, behang, sieraden, slippers en leuke cadeautjes.

Je vindt de winkel aan het Sint Nicolaasplein in Oosterwolde. Parkeren kan je gratis voor de deur en kinderen kunnen spelen in de aangrenzende natuurspeeltuin. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel