familiebedrijf. Foto: Loco Media Groep

familiebedrijf. Foto: Loco Media Groep

OLDEBROEK - Op 23 november 2022 vindt de vierde jaargang van de verkiezing van het beste familiebedrijf van Gelderland weer plaats. Dit wordt georganiseerd door Het Gelders Familiebedrijven Gilde. Liesbeth Vos: “Vorig jaar werd Van Werven uitgeroepen tot beste familiebedrijf van Gelderland. Een mooie prestatie. Maar de gemeente Oldebroek kent nog veel meer prachtige familiebedrijven die deze prijs verdienen. Welk familiebedrijf zou de gemeente Oldebroek volgens u moeten nomineren? Ik nodig u van harte uit om dit aan ons door te geven. Uit alle binnengekomen suggesties maakt de gemeente een selectie. De namen van deze bedrijven en een motivatie waarom dit bedrijf dit jaar moet winnen versturen wij naar het Gelders Familiebedrijven Gilde. En wie weet valt ook dit jaar een Oldebroeks bedrijf in de prijzen.”

Aanmelden

De gemeente ontvangt uw reactie graag uiterlijk 1 juni a.s. U kunt mailen naar gemeente@oldebroek.nl onder vermelding van ‘Familiebedrijf of neem contact op via telefoonnummer: 0525 63 82 00.Het is ook mogelijk om zelf een familiebedrijf bij het Gelders Familiebedrijven Gilde aan te dragen.Dit kan op de volgende manieren:

In beide gevallen neemt het gilde contact met u op om uit te leggen hoe de nominatie en verkiezing er uit gaan zien.

Gelders Familiebedrijven Gilde

Het Gelders Familiebedrijven Gilde, initiatiefnemer van deze verkiezing, biedt een platform aan ondernemers en families die andere familiebedrijven willen ontmoeten en van elkaar willen leren. Voor de organisatie van de verkiezing heeft het Gelders Familiebedrijven Gilde de samenwerking gezocht met haar partners, kennispartners en de provincie Gelderland.

Meer informatie over het gilde en de verkiezing vindt u op www.geldersfamiliebedrijvengilde.nl.

Deel dit artikel