Foto Cor Sellis

Foto Cor Sellis

ELBURG - Woensdag 17 augustus is Vesting Elburg weer de leukste plek om te zijn. Er is een gezellige braderie van 10.00 tot 18.00 uur en er zijn optredens van een accordeonist en Franky Stardust. Er zijn zomerconcerten te bezoeken en het is mogelijk om mee te varen op een echte botter.

Op de braderie kunt u weer rondsnuffelen voor leuke tweedehands pareltjes. Ook de winkels zijn geopend tot 18.00 uur. In Vesting Elburg kunt u terecht voor een divers aanbod aan winkels en producten. Van pure producten en etenswaren tot mode en interieur; in de stad en op de braderie is het allemaal te vinden.

Op z’n Hollands

Feestzanger Franky Stardust maakt er weer een Hollands feestje van in de avond van 19.30 tot 23.00 uur. Op 24 augustus, de laatste Vestingdag, sluit hij spectaculair af met ‘De laatste ronde’.

Veluws Mannenensemble

Tijdens de Vestingdag is er op veel plekken muziek te beluisteren. Zo ook in de Grote Kerk in de Vesting. Hier geeft het Veluws Mannenensemble zomerconcerten. Diverse negro spirituals, psalmen en geestelijke liederen komen voorbij. De toegang is gratis.

Bottertocht

Ook is het mogelijk om mee te varen op een echte botter. In een tocht van een uur is de haven en de omgeving van Elburg vanuit een ander perspectief te zien. Kaarten voor de botter zijn te reserveren bij de kraam aan de haven.

Kijk voor meer informatie over de Vestingdagen op Facebook Elburg Vesting.

Deel dit artikel