OLDEBROEK - In de maand oktober zijn er open avonden op Tennispark Oldebroek! Sportvereniging SOS organiseert deze open avonden om een ieder kennis te laten maken met tennis. Jong en oud is welkom om op deze avonden een balletje te komen slaan.

Elke maandagavond is er tossavond voor de vereniging. Leden van allerlei niveaus tennissen met elkaar en zo houden de leden verbinding met elkaar. Een verenigingsleven gaat volgens SOS niet alleen om de sport, maar ook om de binding tussen elkaar.

Sportvereniging SOS Oldebroek is sinds 2017 actief voor het tennispark met het ledenbestand. Al diverse jaren wordt er les gegeven door Gertjan Oostendorp. Hij heeft al jaren leservaring en wil graag zijn passie delen met zijn lessers. Graag een gratis proefles volgen bij hem? Neem contact met Gertjan op: 0630007542 of gertjan.oostendorp@gmail.com

Op maandag 3, 10, 17 oktober vinden de open avonden plaats van 19.30 tot 21.00 uur. Op maandag 24 oktober sluit Sportvereniging SOS deze avonden af met een tennistoernooi. Iedereen is van harte welkom, jong en oud! Er zijn ballen en rackets aanwezig en aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie over een lidmaatschap of les kunt u kijken op de website: www.sosoldebroek.nl/tennis

Deel dit artikel