Afdrukken
Ankeiler: Politie en gemeente nodigen u van harte uit om op 24 mei aanstaande een kijkje te nemen bij de hennepcontainer aan het Raadhuisplein 1 in Oldebroek. De container staat er van 15.30 – 19.30.

- Politie en gemeente nodigen u van harte uit om op 24 mei aanstaande een kijkje te nemen bij de hennepcontainer aan het Raadhuisplein 1 in Oldebroek. De container staat er van 15.30 – 19.30. Er is een vrije inloop. De container is bedoeld om u als inwoner voor te lichten over de gevaren van energiefraude en hoe u bijvoorbeeld een hennepkwekerij kunt herkennen in uw woonwijk. Burgemeester Haseloop: ‘Uw hulp is ontzettend belangrijk als het gaat om het opsporen van criminele activiteiten. Met deze hennepcontainer kunt u ervaren (door horen, zien en ruiken) waarop u kunt letten, zodat u ons kunt helpen in de opsporing’.

Wat kunt u nu al doen?

Ondermijnende criminaliteit is lang niet altijd zichtbaar, maar heeft wel zichtbare gevolgen voor de inwoners en bedrijven in de gemeente. Bijvoorbeeld verloedering op straat, verwaarlozing van panden, drugshandel, fraude en witwaspraktijken. Dit kan tot enorme problemen leiden. Signaleert u verdachte activiteiten in uw wijk? Dan kunt u dit melden bij de gemeente. Als u wilt kunt u de melding anoniem doen. Dat kan via www.oldebroek.nl/meldpuntondermijning

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel