Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie

Morgen alweer stevige buien


Geschreven door Marjon de Hond van Buienradar
25 mei 2024 18:00


Article Image
© buienradar.nl

Deze meimaand verloopt tot nu toe kleddernat en ook de laatste week ziet er wisselvallig uit. Ook morgen gaan er in de middag weer flinke regen- en onweersbuien over het land trekken.

Deze meimaand verloopt tot nu toe kleddernat en ook de laatste week ziet er wisselvallig uit. Ook morgen gaan er in de middag weer flinke regen- en onweersbuien over het land trekken.

Vanavond verdwijnen in het noorden de laatste plensbuien en breiden de opklaringen zich vanuit het zuiden verder over het land uit. De dag eindigt op veel plaatsen dan ook droog met geregeld zon. Er is weinig wind.

Vannacht blijft het droog en zijn er brede opklaringen met vanuit het zuidwesten ook velden met hoge sluierwolken.  In het noorden en oosten kan er wat mist ontstaan. De temperatuur bedraagt 12 graden langs de kust en 9 graden in het binnenland. De wind houdt zich kalm, alleen langs de kust en op het IJsselmeer waait hooguit een matige zuidoostelijke wind.

 Morgen verdwijnt de mist vrij snel en is het vrij zonnig al neemt vanuit het zuidwesten de bewolking geleidelijk toe. In Zeeland kunnen in de ochtend al de eerste buien vallen. Vooral in de middag trekken meer buien van zuidwest naar noordoost. Dat kunnen stevige buien zijn met kans op onweer, hagel, windstoten en plaatselijk veel regen. Het zal een beetje klam gaan aanvoelen met die hoge luchtvochtigheid en temperaturen van 20 graden langs de kust tot mogelijk nog 24 graden in het noordoosten.

 De zwakke tot matige zuidoostenwind wordt in de middag variabel en zal in de avond een zuidwestelijke richting krijgen.

 De dagen daarna blijft het de hele week wisselvallig lenteweer. De eerste dagen valt het wel mee met de buienactiviteit, de zon laat zich dan zien met stapelwolken en 's middags bestaat er kans op een bui. Vanaf woensdag wordt de kans op enkele buien opnieuw groter en komt er meer bewolking. In de middag wordt het ongeveer 19 graden.Bron: Buienradar
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie