Ankeiler: Wim Soet, Finance Director, namens Mogema, onderdeel van Aalberts advanced mechatronics, uit ’t Harde heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst bij S.V.

- Wim Soet, Finance Director, namens Mogema, onderdeel van Aalberts advanced mechatronics, uit ’t Harde heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst bij S.V. ’t Harde. Hiermee verlengt het hightechbedrijf haar ster-sponsoring met drie seizoenen en is het bedrijf terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde.

De sportvereniging en het bedrijf hebben een rijke historie in relatie tot elkaar. Mogema is naast co-sponsor en top-sponsor zelfs lange tijd hoofdsponsor geweest. Naast de sponsoring is een behoorlijk aantal leden werkzaam of werkzaam geweest bij Mogema.

“Het is geweldig om te kunnen mededelen dat de sponsoring door Mogema bij S.V. ’t Harde weer met een jaar is verlengd”, aldus Jan van der Vegte namens de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde. Veel dank van bestuur en sponsorcommissie gaan dan ook uit naar de sponsor. Er wordt uitgekeken naar een prettige samenwerking. Op Sportpark Schenk werd de sponsorovereenkomst ondertekend en kon een fraai boeket voor de sponsor natuurlijk niet ontbreken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel