Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
15 mei 2024 7:21


De Passende Woning - Schoolkorfbaltoernooi 2024
Foto: De Passende Woning - Schoolkorfbaltoernooi 2024

WEZEP - Rood Wit organiseert zaterdag 22 juni het jaarlijkse De Passende Woning – Schoolkorfbaltoernooi. Om 9 uur gaan de wedstrijden van start op sportpark Erika Terpstra aan de Ampèrestraat 36 in Wezep.

Teaminformatie

Korfbal is een echte familiesport; spelers van groep 3 tot en met 8 zijn van harte welkom! Iedere groep speelt een eigen competitie. Korfbal is ook een gemengde sport: een team bestaat uit 2 dames en 2 heren.

Tijdens het schoolkorfbaltoernooi is het net als in de korfbalcompetitie verplicht dat er minimaal één meisje in het veld staat. In dat geval geef je met hesjes aan wie er als dame en wie er als heer speelt. Iedere mix van jongens en meisjes is voor de rest toegestaan. Dat maakt het nóg eenvoudiger om een team samen te stellen!

Tot 22 mei kunnen kinderen zich via hun basisschool als team aanmelden. Alle basisscholen in de gemeente Oldebroek mogen meedoen!

Trainen

In aanloop naar dit toernooi zal Rood Wit in samenwerking met Goed Bezig drie korfbalinstuiven aanbieden. Hier kunnen de leerlingen onder begeleiding van een aantal korfbaltrainers oefenen voor het schoolkorfbaltoernooi. De kinderen zijn na schooltijd van harte welkom, zowel individueel als in teamverband. De korfbalinstuiven zullen plaatsvinden op donderdag 6 juni, 13 juni en 20 juni, op sportpark Erica Terpstra aan de Ampèrestraat 36 in Wezep.

Voor de groepen 3 t/m 5 van 15.30 uur – 16.15 uur

Voor de groepen 6 t/m 8 van 16.15 uur – 17.00 uur


Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Agenda 

wezep 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie