ELBURG - Op woensdag 12 oktober zijn leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers tijdens het Open Huis welkom op het Nuborgh College Lambert Franckens om de havo-vwo-school van binnen te bekijken. De school pakt groot uit met een Escape School: een spannende schoolvariant op de populaire Escape Room.

Naast proeflessen, informatievoorziening en optredens zijn er Escape School-tours te beleven. De school opent haar deuren om 18.30 uur. De tours starten om 19.00 en 20.00 uur.

Het populaire concept van de Escape Room is door de school en haar medewerkers vertaald naar het eigen schoolgebouw. De lespleinen en lokalen van het Lambert Franckens zijn het decor van de Escape School. Er lopen verstrooide professors door de school en in de lokalen wachten spannende raadsels voor potentiële brugklassers.

Wie kraakt de codes? Ziet alle aanwijzingen en voert gevaarlijke proefjes feilloos uit? Wie is brugklasproof en klaar voor een schoolcarrière op het Lambert Franckens? Aanmelden voor een Escape School-tour kan via de website van de school: www.nuborghcollegelambertfranckens.nl.

Deel dit artikel