Afdrukken
Ankeiler: Op vrijdagmorgen 13 mei 2022 was de 1500e uitzending van het radioprogramma ‘De Muzikale Wenskaart’. Op 19 februari 1993 was dit programma voor het eerst op LocoFM te horen.

- Op vrijdagmorgen 13 mei 2022 was de 1500e uitzending van het radioprogramma ‘De Muzikale Wenskaart’. Op 19 februari 1993 was dit programma voor het eerst op LocoFM te horen.

‘De Muzikale Wenskaart is uitgegroeid tot een ‘begrip’ in de wijde omgeving van de gemeente Oldebroek. Het is een verzoekprogramma van gewijde muziek. Mensen kunnen op de vrijdagmorgen naar de studio bellen en het verzoek doorgeven. Dat wordt dan nog dezelfde morgen behandeld. De uitzenduren zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Naast het behandelen van verzoekjes worden er soms ook concerten van koren doorgegeven, omdat zij weten dat er heel veel naar geluisterd wordt.

Loco voorzitter Gerrit Jan Veldhoen en secretaris Bert Michelsen kwamen naar de studio om het team van 'De Muzikale Wenskaart' te feliciteren. "1500 uitzendingen, wat een geweldige prestatie. Dat betekent dat bijna 500.000 mensen in die periode het programma hebben beluisterd. Zo'n lange periode met zo'n grote toewijding een programma op de lokale radio brengen roept diep respect en bewondering op”, aldus een trotse voorzitter.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel