Afdrukken
Ankeiler: Om 14.30 uur zal zaterdag de wedstrijd DSV – Elspeet beginnen op sportpark De Haere. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. E. Maat. Voor DSV waren de druiven deze week erg zuur.

- Om 14.30 uur zal zaterdag de wedstrijd DSV – Elspeet beginnen op sportpark De Haere. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. E. Maat. Voor DSV waren de druiven deze week erg zuur. Werd er na een tumultueuze wedstrijd vorige zaterdag nog een 1 – 2 overwinning geboekt tegen VIOS, afgelopen dinsdag was het DSV die aan het kortste eind trok in de polder. In Biddinghuizen liep men tegen een 3 – 2 nederlaag aan. Dure punten, want hierdoor zakken de oranjehemden in de stand voor de derde periode. En laat nou net Elspeet de ploeg zijn, die de Doornspijkers passeert.

Zaterdag staat er dus veel op het spel: de verliezer kan de derde periode min of meer op zijn buik schuiven en zeker voor DSV zal dat een hard gelag zijn. Zover is het echter nog niet. De ploeg van trainers Kroes en Huenestein hebben meer dan genoeg redenen om zich te revancheren voor de nederlaag in Biddinghuizen. Met de steun van het publiek en hopelijk met goed en aanvallend voetbal zullen ze er alles aan doen om Elspeet weer te passeren in die derde periode.

Wat cijfers van de laatste 5 wedstrijden:

BAS – DSV 3 – 2 Elspeet – Swift 4 – 0Vios – DSV 1 – 2 Hulshorst – Elspeet 2 – 4DSV – Zw. Boys 5 – 0 Elspeet – HTC 6 – 1Hulshorst – DSV 0 – 1 Hattem – Elspeet 3 – 1DSV – ESC 2 – 2 Swift – Elspeet 0 – 1

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel