Ankeiler: Zaterdag 14 mei mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen VHK uit Sint Jansklooster.

- Zaterdag 14 mei mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen VHK uit Sint Jansklooster. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter dhr. Stuijfbergen . VHK uit Sint Jansklooster is een vrij onbekende tegenstander voor S.V. ’t Harde. Vanuit de statistieken zien wij twee eerdere ontmoetingen. Één oefenwedstrijd en één competitiewedstrijd. Dit was medio jaren negentig. Op dit moment doet VHK het uitstekend, zij staan op de 2e plaats en tevens gedeeld eerste in de laatste periodestand. Dus nog twee kansen op nacompetitie. Als hoogste genoteerde in de eindranglijst of als winnaar van de laatste periode. VHK zal dan ook gebrand zijn op de winst

S.V. ’t Harde staat in de derde periode gedeeld laatste. Dit geeft het contrast vooraf wel weer. De laatste vier competitiewedstrijden moeten de “Groen- witten” terug zien te komen in de juiste flow richting nacompetitie. Hier kunnen de mannen alle steun bij gebruiken van het publiek. Daarom roept S.V. 't Harde een ieder op om zaterdagmiddag naar het mooie sportpark Schenk te komen.

Tevens vraagt S.V. 't Harde het publiek om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel