Ankeiler: Tennisclub Elburg biedt voetballers, volleyballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben een drie maanden durend lidmaatschap om te tennissen in de zomer.

- Tennisclub Elburg biedt voetballers, volleyballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben een drie maanden durend lidmaatschap om te tennissen in de zomer. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.De Zomer Challenge is een tijdelijk lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus. Hiermee kunnen spelers de hele zomer onbeperkt tennissen. Ook mogen ze deelnemen aan clubactiviteiten zoals tossavonden en een interne laddercompetitie.

Deelnemers kunnen zich in de maand mei inschrijven en kunnen dan al meteen de baan op. Een Zomer Challenge-lidmaatschap kost € 60,- voor drie maanden. Na augustus stopt het lidmaatschap automatisch. Aanmelden kan via de website www.tcelburg.nl/zomerchallenge.Ontdekken hoe leuk tennis isHet is de derde keer dat Tennisclub Elburg de Zomer Challenge aanbiedt. De vorige edities werd enthousiast gebruikgemaakt van het zomerlidmaatschap. Tennisclub Elburg wil met deze actie mensen laten ontdekken hoe leuk tennis is.Over de clubTennisclub Elburg is opgericht in 1969 en bestaat dus al meer dan 50 jaar. Leden van de club kunnen via een app een baan reserveren. Op dit moment telt de tennisclub ruim tweehonderd leden die op zeven allweather-banen kunnen spelen. Op www.tcelburg.nl is meer informatie te vinden over tennissen in Elburg.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel