Ankeiler: Op zaterdag 18 juni hield de ATB vereniging een feestavond in verband met het twintig jarig bestaan van de vereniging.

- Op zaterdag 18 juni hield de ATB vereniging een feestavond in verband met het twintig jarig bestaan van de vereniging. Het openingswoord werd gedaan door voorzitter Arie ten Hove die iedereen welkom heette en zijn speciale dank ging uit naar alle vrijwilligers en sponsoren. Daarna werd de film ´De Tijd Van Toen en Nu´getoond. De aanwezigen kregen te zien hoe de vereniging is ontstaan en wat in twintig jaar tijd is gerealiseerd, waaronder het sportpark Stuivezand. Helaas kon de burgemeester van de gemeente Oldebroek Tanja Haseloop-Amsing niet aanwezig zijn, maar zij bracht met een videoboodschap de felicitatie over aan iedereen.

Een aantal mensen werd naar voren geroepen die ook al twintig jaar een verbintenis hebben met de ATB Vereniging. Arie ten Hove, die nog steeds voorzitter is, en Evert van 't IJssel mochten een bos bloemen in ontvangst nemen met een presentje. Kees Leusink, Gerrit Penninkhof, Henk Mulder en Hendri Schoonhoven werden even later in het zonnetje gezet.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel