Afdrukken
Ankeiler: ’T LOO - Het is de bedoeling dat Natuurkracht Express weer gaat rijden. De organisatie is bijna klaar, maar er komen nog een aantal chauffeurs te kort.

- ’T LOO - Het is de bedoeling dat Natuurkracht Express weer gaat rijden. De organisatie is bijna klaar, maar er komen nog een aantal chauffeurs te kort. De Natuurkracht Express, een initiatief vanuit het Toeristisch Platform Oldebroek (TPO), is bedoeld om de toerist kennis te laten maken met de de gemeente Oldebroek. De elektrische trein zal dit jaar twee verschillende routes rijden; een route Oldebroek en een route Wezep. Binnen deze twee routes zijn verschillende bezienswaardigheden opgenomen die kenbaar zijn voor beide plaatsen. Denk hierbij aan het boerderijmuseum, molenDde Hoop en Fruittuin Verbeek voor de route Oldebroek en Klompenwinkel Nagelhout en de Wezepse heide voor de route Wezep. Tijdens de rit is het mogelijk voor de toerist uit te stappen om een van deze bezienswaardigheden te ontdekken. Hier zal de toerist ruim te tijd voor krijgen aangezien de trein als een soort pendeldienst gaat rijden.

Vanaf 09-07-2022 tot 04-09-2022 zal de trein vier keer per week vanaf Landal ’t Loo rijden door de omgeving. Op de dinsdagen en zaterdagen zal te trein rijden door Oldebroek en op de woensdagen en donderdagen zal de trein rijden door Wezep.

Gezocht worden

Er worden enthousiaste chauffeurs gezocht die het leuk vinden om op de boven genoemde dagen, de gast/de bezoeker iets te willen leren over de omgeving door leuke verhalen/weetjes te vertellen. Gastvrijheid maakt het verschil. Er zal een routeboekje worden ontwikkeld om u houvast te geven voor een verhaal. Verder dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Wat wordt geboden?

TPO zegt u een unieke ervaring bieden als vrijwilliger: het rijden van een elektrische trein door deze mooie omgeving met als doel de toeristen een zo fijn mogelijke tijd hier te laten beleven. Daarnaast wordt u tijdens het rijden van de Natuurkracht Express voorzien van een lekkere lunch en koffie.

Bent u enthousiast geworden en wilt u als chauffeur rijden op de Natuurkracht Express? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Demi Bos, stagiaire Parkmanagement Landal ’t Loo, door een mail te sturen of te bellen met onderstaand telefoonnummer.

Telefoonnummer: 06-57954171

E-mailadres: demi.bos@landal.com

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel