Afdrukken
Ankeiler: Zaterdag heeft onder uitstekende weersomstandigheden de Familiedag plaatsgevonden, de traditionele afsluiting van het seizoen bij VSCO’61.

- Zaterdag heeft onder uitstekende weersomstandigheden de Familiedag plaatsgevonden, de traditionele afsluiting van het seizoen bij VSCO’61. Voor alle categorieën waren er deze dag activiteiten: van jongste jeugd t/m senioren en voor jongens en meiden. Naast de huldiging van enkele kampioenen werd tevens de uitslag van de Grote Verloting bekend gemaakt. Naast onderlinge toernooien, een ouder-kindtoernooi en penaltyschieten waren er voor de jeugd ook diverse springkussens en hindernisbanen. Vooral van de opblaasbare waterglijbaan werd veelvuldig door de jeugd, maar ook door oudere spelers dankbaar gebruik gemaakt op deze aangenaam warme dag.

Na afloop werden de kampioensteams van het seizoen 2022-2023 gehuldigd. Dit waren het tweede zaalvoetbalteam en het derde elftal. Daarnaast maakten diverse elftallen van de gelegenheid gebruik afscheid te nemen van elftalgenoten die stoppen of juist nieuwe teamgenoten te verwelkomen. Gedurende de dag werd het sportpark druk bezocht door vaders en moeders die hun partners of kroost kwamen aanmoedigen of gewoon genieten van de gezellige sfeer. Ook werd de uitslag van de Grote Verloting bekend gemaakt. Deze is via een link op de website te downloaden. De eerste drie prijswinnaars hebben zaterdag hun prijs al in ontvangst mogen nemen. De derde prijs werd gewonnen door Rinze Kaatman, de tweede prijs door Melissa Pluim-van Dorp en de eerste prijs door Andries Knikker. De overige prijswinnaars kunnen hun prijs alle zaterdagen in het clubgebouw op sportpark De Heughte ophalen. De kantine is in de zomermaanden elke zaterdag van 15.00 tot 19.00 uur geopend. Bij vragen kunt u een mail sturen aan info@vsco.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel