Ankeiler: Donderdag 23 juni is het 12,5 jaar geleden dat Marcel Wanninge als jochie van 17 op z’n klompen kwam solliciteren bij toen nog Auto Gerjan Elburg.

- Donderdag 23 juni is het 12,5 jaar geleden dat Marcel Wanninge als jochie van 17 op z’n klompen kwam solliciteren bij toen nog Auto Gerjan Elburg. Inmiddels is Marcel uitgegroeid tot een vakman eerste klas en in het bezit van z’n autotechnicus diploma’s en is hij APK keurmeester. Vorige week zaterdag vierde AGJ-Elburg dit heugelijke feit al met een tocht op de botters EB65 en EB52 en met alle collega’s werd Marcel toegezongen op de Melodie van de Zuiderzeeballade.

Naast monteur is Marcel ook coureur van “Mien Machien” waarmee hij hoge ogen gooit tijdens tractor pullingwedstrijden. In het tussenklassement 2022 staat hij momenteel op een 1e plaats. Een hobby waarbij zijn monteurskennis prima van pas komt.

Daarnaast is Marcel een erg fijne collega, die nog meer z’n best doet met een traktatie van een gehaktbal satè. We feliciteren Marcel met zijn bronzen jubilea en zijn blij dat we als team AGJ-Elburg dagelijks met zo’n fijne collega mogen werken, 'aldus Janneke Koops.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel