Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: De nieuwjaarsreceptie kon twee keer niet doorgaan en daarom organiseerde de gemeente Oldebroek op vrijdag 24 juni het Zomerfestival: een informeel en gezellig samenzijn met een hapje en een drankje op het Raadhuisplein in Oldebroek.

- De nieuwjaarsreceptie kon twee keer niet doorgaan en daarom organiseerde de gemeente Oldebroek op vrijdag 24 juni het Zomerfestival: een informeel en gezellig samenzijn met een hapje en een drankje op het Raadhuisplein in Oldebroek.

Muzikaal vertier, goocheltrucs, zang, dansoptredens door dansschool Bruinewoud, goochelen, klederdrachtshow, verhalen in dialect en nog veel meer.

Voor iedereen, van jong tot oud, waren er activiteiten.

Burgemeester Tanja Haseloop, voor de gelegenheid gekleed in klederdracht, liet weten: 'Het Zomerfestival hebben we bedacht omdat we nu door corona al twee jaar geen Nieuwjaarsreceptie hebben gehad. En dat is toch wel een beetje jammer want het zijn mooie momenten om elkaar te ontmoeten en een beetje bij te praten. En eerlijk is eerlijk, we zijn ook een beetje bang dat misschien komende januari ook wel niet heel geschikt is om met elkaar binnen te zitten. Dus doen we het gewoon in de zomer. Kunnen we buiten zijn, kunnen we afstand houden. Dus een Zomerfestival.'

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel