Ankeiler: De muziek is vastgelegd, de foodtrucks zijn geregeld en voor jong en oud zijn er diverse activiteiten en demonstraties bedacht.

- De muziek is vastgelegd, de foodtrucks zijn geregeld en voor jong en oud zijn er diverse activiteiten en demonstraties bedacht. Op zaterdag 9 juli van 13.00 uur tot 21.30 uur vindt het 4e IJOV Zoddefestival plaats in en rondom de vijver in het Zoddepark in IJsselmuiden.

In het Zoddepark zal van alles te beleven zijn zoals spectaculaire demonstraties van het jeugdteam van de brandweer en diverse activiteiten in en om het water van de Scoutinggroep Henk Brunt. Voor de jeugd zullen er diverse speeltoestellen staan en kunnen ze zelfs meedoen bij een aantal activiteiten. Zo kun je samen met Dave Taihuttu een prachtig graffiti kunstwerk maken en met de BelleDame kun je proberen om hele mooie, grote zeepbellen de lucht in de krijgen.

Rondom het terras zullen diverse foodtrucks staan met diverse verschillende lekkernijen en de bar zal geopend zijn voor een heerlijk drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het podium waar vanaf 13.00 uur allerlei verschillende artiesten live zullen optreden.

Het drinken zal deze dag met munten worden betaald, pin is aanwezig.

13.00 uur - 13.45 uur: IJGV Jazz

14.00 uur - 14.45 uur: Bente (bekend van The Voice of Holland)

15.00 uur - 15.30 uur: Ancora

15.45 uur - 16.45 uur: Stephan van de Weerd

17.00 uur - 19.00 uur: Never Be Clever

19.30 uur - 21.30 uur: Midnight Madness

Naast artiesten en bands die hier uit de buurt komen, zal ook de bekende Nederlandse band Ancora op gaan treden. Velen zullen deze Nederlandse zanggroep kennen van hun nummers die vooral gericht zijn op het leven op zee als zeeman.

Verder zullen er tussen 13.00 uur en 18.00 uur diverse artiesten rondlopen, zoals een ballonnenclown die leuke creaties kan maken van ballonnen, een geweldige goochelaar die spectaculaire trucs zal laten zien en karikatuurtekenaars die mooie portretten zullen tekenen van mensen die aanwezig zijn.

Kijk voor meer informatie op: https://www.ijov.nl/event/ijov-zoddefestival-2/

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel