Afdrukken
Ankeiler: Een aantal leden van de Protestantse Gemeente 't Harde heeft de Micha-cursus gedaan. Deze cursus gaat over recht doen en het zoeken van gerechtigheid (n.a.v. Micha 6: 8).

- Een aantal leden van de Protestantse Gemeente 't Harde heeft de Micha-cursus gedaan. Deze cursus gaat over recht doen en het zoeken van gerechtigheid (n.a.v. Micha 6: 8). Samen hebben ze nagedacht over hun rol in deze wereld en hun aandeel in Gods Koninkrijk. De cursus werd afgesloten met een Doe-dag. Nu moesten ze zelf de handen uit de mouwen steken en iets ‘goeds doen’.

Gekozen werd voor twee projecten: ze hebben een insectenhotel gebouwd voor in de tuin van de kerk en ze hebben een weggeefkastje gemaakt. Deze hangt aan de kant van Bovendwarsweg aan de kerk.

n dit kastje kan iedereen houdbare levensmiddelen of verzorgingsproducten zetten. Dorpsgenoten die het goed kunnen gebruiken mogen mee nemen wat ze nodig hebben. 'Zo helpen we elkaar als dorpsgenoten. Wat mag er in het kastje? Houdbare levensmiddelen als pasta, rijst, groente in blik of pot en verzorgingsproducten als maandverband, shampoo en tandpasta,' laat de groep weten..

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel