Ankeiler: Alle basisschool kinderen in de gemeente Oldebroek ontvangen voor de zomervakantie het Goed Bezig vakantieboek.

- Alle basisschool kinderen in de gemeente Oldebroek ontvangen voor de zomervakantie het Goed Bezig vakantieboek. In dit speciale boek staan actieve opdrachten die kinderen thuis kunnen doen en activiteiten in de buurt waar ze aan deel kunnen nemen.

Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: “Het doel van het boekje is vooral om kinderen die niet op vakantie kunnen toch een leuke zomertijd te bezorgen. Maar elk kind heeft iets aan het boekje, want er staan allerlei leuke ideeën in om actief bezig te zijn en lekker buiten te spelen. Ik ben blij dat Goed Bezig dit boekje jaarlijks uitgeeft. Op naar een mooie en fijne zomer voor iedereen!”

Buiten de gemeente Oldebroek?

Woont u in de gemeente Oldebroek maar gaat uw kind naar school buiten de gemeente Oldebroek, bijvoorbeeld naar het speciaal onderwijs? Dan ligt er een boekje voor uw kind klaar bij ons op kantoor aan de Boterakkers 19 in Wezep. Bestel een boekje door uw naam en adres te mailen naar goedbezig@oldebroek.nl.

Het boekje is ook digitaal te bekijken op www.goedbezigoldebroek.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel