Ankeiler: Het bestuur van NPV Oldebroek nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse thema-avond. Deze avond zal gehouden worden op donderdag 15 september 2022 in ’t Open Huis’ Kerkstraat 8 in Oldebroek (achter de Hervormde kerk).

- Het bestuur van NPV Oldebroek nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse thema-avond. Deze avond zal gehouden worden op donderdag 15 september 2022 in ’t Open Huis’ Kerkstraat 8 in Oldebroek (achter de Hervormde kerk). De start is om 19.45 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee klaar. Het thema is: Ethische vragen bij medische mogelijkheden.

Moeilijke behandelkeuzes… u of jij kunt er zomaar ineens mee geconfronteerd worden. ‘Wilt u niet meer of nog wel gereanimeerd worden? Hoe moeten we precies aankijken tegen palliatieve sedatie? Mag en kan dat zomaar? Wat is nu eigenlijk goede zorg?’ Vragen die aan te vullen zijn met vele andere. Moeilijke vragen die niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. Immers, iedere situatie is uniek. Iedere situatie vraagt om een individuele aanpak. Is er dan niets te zeggen over te maken keuzes? Zeker wel!

Rineke Heij, medewerker bij de Advieslijn van de NPV waar vragen als deze veel voorbijkomen, zal ons deze avond meer vertellen over dit thema. Er is gelegenheid om deze avond van gedachten te wisselen over de vragen die u hierover heeft. Want het heeft zeker wél zin om hierover na te denken. Niet dat dat altijd eenvoudig is, maar wel heel belangrijk

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel