Ankeiler: Plannen om uw vloer te isoleren? Of denkt u erover na om uw ventilatiesysteem te laten reinigen?

- Plannen om uw vloer te isoleren? Of denkt u erover na om uw ventilatiesysteem te laten reinigen? Voor verschillende duurzame maatregelen kunt u nu korting krijgen tot en met 3 december dit jaar. Met het verlengen van de twee kortingsacties de ‘Energiebespaaractie’ en de ventilatie-actie ‘Dat lucht op’. De kortingsacties lopen zolang het budget er is. Op de actiepagina’s van Veluwe Duurzaam is de huidige stand per gemeente te zien.

Met de kortingsactie ‘Dat lucht op’ kunt u door een bedrijf (naar keuze) uw mechanisch ventilatiesysteem laten inregelen en/of schoonmaken. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er een constante toevoer is van verse lucht in huis en dat oude lucht wordt afgevoerd. Zo blijft het binnenklimaat gezond en komt er niet te veel vocht of CO2 in de lucht.

V­­entilatie-actie

Wie na de uitvoering van de werkzaamheden de factuur van het bedrijf betaald heeft, kan deze uploaden op de website van Veluwe Duurzaam. Veluwe Duurzaam geeft daarna 35% van het bedrag terug (maximaal 50 euro). Wie meer informatie wil over de voorwaarden en het beschikbare budget per gemeente, kan terecht op: www.veluweduurzaam.nl/dat-lucht-op.

Energiebespaaractie

De andere kortingsactie is de Energiebespaaractie. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunt u energie besparen.

Voor kleine maatregelen ontvangt u 50 procent (maximaal 50 euro) van uw aankoopbedrag terug. Dit zijn bijvoorbeeld tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. U kunt maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekookplaat bijvoorbeeld.

Meer informatie over de deelnemende producten, de kortingsbedragen, de voorwaarden en het beschikbare budget per gemeente kunt u terecht op:www.veluwe­­duurzaam.nl/energiebespaaractie

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel