Afdrukken
Ankeiler: Over ruim een week is het zover , dan gaant MTTO na twee jaar afwezigheid weer de landelijke toertocht organiseren.

- Over ruim een week is het zover , dan gaant MTTO na twee jaar afwezigheid weer de landelijke toertocht organiseren. Er is een nieuwe route en voor deze tocht kunnen zich ruim 100 deelnemers aanmelden.

Inschrijven gaat via de website www.mtto.nl . De inschrijving eindigt op vrijdag 26 augustus om 17.00 uur.

MTTO belooft een gezellige toertocht waarbij gereden wordt over schitterende slingerwegen en door prachtige landschappen. 'De toertocht is een unieke ervaring en geschikt voor zowel ervaren rijders als beginnende rijders. Er wordt onderweg regelmatig gestopt, zodat de brandstof van de motor en uw eigen motor gevuld kan worden', laat de organisatie weten.

Rijders die zich hebben ingeschreven kunnen zich zaterdag 27 augustus vanaf 8.00 uur zich melden op de nieuwe locatie aan het Sint Nicolaasplein 15 in Oosterwolde. Deze lokatie is nog niet te vinden via google e ook het straatwerk moet nog gelegd worden. Het is volgens de organisatie doorom niet verstandig om daar te parkeren. Aangeraden wordt te parkeren aan de Groote Woldweg 26 in Oosterwolde en andaar is het 50 meter lopen naar het Sint Nicolaasplein.. Kom op tijd, om 08.40 uur sluiten de deuren en vrgeet niet contant geld mee te nemen voor het tanken.

Kijk voor het laatste nieuws op de facebookpagina MTTO Oosterwolde of op www.mtto.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel