Ankeiler: Donderdag 25 augustus aanstaande begint het kaartseizoen 2022-2023 van de Klaverjasclub S.V. 't Harde.

- Donderdag 25 augustus aanstaande begint het kaartseizoen 2022-2023 van de Klaverjasclub S.V. 't Harde. Ingaande die datum wordt er elke donderdagavond tot en met 15 juni 2023 door de leden van de klaverjasclub geklaverjast in de kan­tine van S.V. Harde op sportpark Schenkaan de Bovenweg 8't Harde.

Elke donderdagavond wordt er gekla­verjast om de weekprijzen, behalve in de Koningsdagweek en de Hemelvaartsdagweek, dan wordt er een alternatieve avond gezocht.

Er is minimaal 1 prijs per 4 deelnemers. Ook is er, bijzonder omstandigheden daargelaten, weer een normale seizoenscompetitie, die zal bestaan uit 7 zeswekelijkse periodes, waarvoor telkens de 4 beste weekresultaten meetellen. Dit gaat dan om de zogenaam­de periodeprijzen, waarvan er 10 per periode zijn. Aan het eind van het seizoen wordt de sei­zoensranglijst opgemaakt, waarvoor de 5 beste perioderesul­taten meetellen. De Top-3 van het seizoen wordt dan tijdens de afsluitende feestavond op 15 juni 2023 met een prijs in het zonnetje gezet.

Op elke speelavond worden er 3 rondes gespeeld volgens het zogenaamde Amsterdamse systeem, er wordt direct troef gemaakt door degene die aan de voorhand zit. Voor elk van de 3 rondes wordt opnieuw geloot voor de tafelindeling.

Nieuwe leden zijn op elke speelavond van harte welkom en getrachtzal worden om steeds om 19.45 uur met het kaarten te beginnen.

De contributie bedraagt ook dit seizoen het symbolische bedrag van € 1,50 per persoon, terwijl per speelavond € 4,- per deelnemer moet worden ingelegd.

Het bestuur hoopt dat het seizoen 2022-2023 weer erg succesvol wordt en verwacht elke speelavond veel (nieuwe) leden aan de inschrijftafel te mogen begroeten in de kantine aan de Bovenweg, ‘t Harde.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij: Peter van der Burg, tel. 06 11300750 of Gert Drost, tel. 038 8506316.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel