IMG 20220620 WA0006. Foto: Loco Media Groep

IMG 20220620 WA0006. Foto: Loco Media Groep

WEZEP - 'Eindelijk! Wat is ons geduld op de proef gesteld maar wat zijn we geweldig beloond en wat was het het wachten meer dan waard. Een splinternieuwe Mercedes Benz Sprinter om onze cliënten van de dagbesteding op te halen en terug te brengen. We zijn zeer blij en hopen hiermee onze cliënten nog meer zorg te kunnen verlenen. Wat een waardevolle aanvulling van onze dagbesteding. Het maakt het totale plaatje nog completer en unieker. Op onze dagbesteding worden mensen opgevangen met aangeboren en niet aangeboren hersenletsel en genieten ze een fijne besteding van de dag.' Aan het woord is Jennine van den Bosch van Interakt Contour.

De bus gaat gereden worden door een aantal vrijwilligers. Om meer stabiliteit aan te brengen in hetvrijwilligersteam, zouden ze bij Onterakt Contour graag nog wat extra mensen er bij willen hebben als invaller. Chauffeurs, die eventuele onverziene omstandigheden,door ziekte of wat voor omstandigheden dan ook, kunnen opvangen.

Heb jij tijd en hart voor de zorg, om mensen te vervoeren naar en van een waardevolle dagbesteding, neem dan contact op met:

Jennine van den Bosch – Plender

M: (06) 51 30 74 18

E: j.v.d.bosch@interaktcontour.nl

Deel dit artikel