Maandagavond 4 juli 2022 Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 4 juli 2022 Sportief Zijn Zeker Weten

OLDEBROEK - Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending is Evert van ’t IJssel te horen. Met hem praat Dirk Jan bij over de ontwikkelingen in de motocross en het 20 jarig jubileum van de ATB Vereniging Oldebroek.

Mathijs Wagenaar zal te horen zijn over de Gravel wedstrijd die afgelopen weekend plaats vond in Meerveld bij Uddel. Dit jaar staan er vijf wedstrijden in een Nederlandse Gravel serie op het programma,. Dit was de tweede wedstrijd. Vorig jaar organiseerde hij onder de vlag van Wielervereniging de IJsselstreek het 1e Nederlandse Kampioenschap Gravel in Epe.

Jan Oosterbroek is als rolstoelatleet weer een prachtige uitdaging aangegaan. Hij heeft deelgenomen aan de handbikebattle in het Oostenrijkse Kaunertal. Samen met het team Vogellanden hebben zij de 2120 meter hoge berg met een helling van 20 kilometer bedwongen. Een uitdaging waar Jan alles over zal vertellen.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Deel dit artikel