- Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In de Tijd van Toen op Keizersveld kwam Evert van ‘t IJssel op het idee om terug te gaan naar de oude baan en hij bezocht in de coronatijd heel veel oud motorcrossers, bestuursleden en nog veel meer mensen die in die tijd betrokken waren op dit bijzondere circuit. Het allereerste interview maakte Evert met Addie Kalf en Jerry Klaaysen en naar dit gesprek kunt u maandagavond nogmaals naar luisteren

Namens de ATB Vereniging Oldebroek zal voorzitter Arie ten Hove te horen zijn. Hij vertelt over 20 jaar ATB Vereniging Oldebroek en de activiteiten in dit jubileumjaar, waaronder de Nederlandse Kampioenschappen Mountainbiken voor de jeugd . Dat zal gehouden worden op zaterdag 24 september. Ook zullen er in de laatste weken van 2022 volop activiteiten zijn op het prachtige sportpark op ‘t Loo. Sport, muziek, cultuur, gezelligheid zullen elkaar ontmoeten eind december bij de ATB Vereniging Oldebroek.

Derk Jan van Putten zal ook te horen zijn in deze uitzending. De mountainbiker gaat de komende tijd nog een paar prachtige uitdagingen in het buitenland op de mountainbike aan. De Appennica MTB 2022 race in Italië en de Rothaus Bike Giro Hochschwarzwald 2022 in Duitsland. Twee Mountainbike uitdagingen waar Derk Jan toelichting op zal geven.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Deel dit artikel