Afbeelding Krista van Norel

Afbeelding Krista van Norel

OLDEBROEK - Op zaterdag 6 augustus kunt u weer genieten van Rondje Kunst Noord-Veluwe. Dit is een fietsroute van circa 18 kilometer lang, die voert over het prachtige landgoed Morren, door gevarieerde natuur en langs zes ateliers en beeldentuinen in Oldebroek en Oosterwolde waar diverse kunstwerken tentoongesteld worden.

De deelnemende ateliers zijn: Atelier Krista van Norel en Beeldentuin TuINN van Jenny van de Weg in Oosterwolde. Atelier De Deele van Rita Dokter, Atelier Willem van Carla en Willem Bultman, Atelier Marlies van der Veer en Atelier Panta Rei van Didy Kanis in Oldebroek. De atelierhouders en hun gastkunste-naars zijn aanwezig om hun werken te tonen en om uitleg te geven. In 2022 zijn de ateliers geopend voor bezoekers op zaterdag 6 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie omtrent de ateliers, de deelnemende kunstenaars en de routebeschrijving is te vinden op www.rondjekunstnoordveluwe.nl. De ateliers zijn gratis toegankelijk en te herkennen aan een witgroen banier met een logo van Rondje Kunst Noord-Veluwe. De fietsroute kan op elk willekeurig punt gestart worden.

Deel dit artikel